Chiftelute crocante

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2011 | 9070 vizualizari

 

Chiftelute mai bune decat cele "confectionate" in tuci la foc de lemne nu cred ca exista.............prin vara am fost la tara ,la sora lui George.Ne-a venit mareata idee de a praji chiftelutele afara,in tuci ,la foc de lemne.Sa va spun cum au iesit?.........................,numai daca veti gusta,atunci papilele voastre gustative vor simti cu adevarat gustul .

Se servesc atat calde cat si reci ,ca atare sau alaturi de o garnitura si o salata.

Erau atat de bune si mirosea asa de frumos incat noi am "furat"si am mancat asa fierbinti chiar la fata locului.

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui dezosat
  • 200 g carne de vitel
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • marar verde
  • faina
  • fulgi de porumb
  • putina apa minerala.
  •  ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute crocante:

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga apoi ouale si mararul.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase).Se amesteca bine.Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se tavalesc prin faina si apoi prin fulgii de porumb maruntiti.

Pana aicea ne-am ocupat noi fetele ,de aici inainte i-am inmanat stafeta lui George..................hihihi.

Deci a pregatit focul,a pus ulei in tuci ,l-a infierbantat si apoi rand pe rand a prajit chiftelele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (63)

Bucataras Medi 1

23.10.2011, 19:57

Menaaaaaaaaaaaa.scumpa ,draga ,iubita mea...................

gaby_duceag 1

23.10.2011, 20:01

Medi, tu ce faci?
iti faci de cap, ca de obicei.
asa-i?

Bucataras Medi 1

23.10.2011, 20:09

nu,imi fac de picioare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crochete cu ghebe